Magnesium Flakes

520 Lekë
BetterYou Magnesium Flakes eshte produkti ideal per tu shtuar ne banje per kembet ose trupin, per relaksimin e muskujve dhe shendetin e lekures.
Availability: In stock
SKU: 10638

BetterYou ™ Magnesium Flakes është një përbërje nga Kloruri i magnezit 100% i pastër, ideal për tu shtuar në banjë për këmbët ose trupin, për relaksimin e muskujve dhe shëndetin e lëkurës. Magnezi lehtëson kontrakturat dhe tensionin e muskujve, nxit përthithjen e kalciumit, promovon mirëqenien e lëkurës dhe mirëqenien e përgjithshme të trupit, gjithashtu nxit një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë.

  • Pure Zechstein Inside® Klorur Magnezi (47% Klorur Magnezi)
  • Çdo 150g japin 22,8g formë elementare optimale të përthithshme magnezi.
  • Ndihmon në mirëqënien e lëkurës dhe relakson muskujt
  • Lan, pastron, purifikon dhe rigjeneron
  • Një zgjidhje për të gjitha moshat
  • 20 minutat më relaksuese!

Përdorimi: Për banjë për këmbët- Hidhni 150g Magnesium Flakes në 5L ujë të ngrohtë dhe mbajini këmbët në të për 20 minuta.

Për banjë për trupin- Hidhni 250g Magnesium Flakes në ujë të ngrohtë dhe qëndroni në të për 20 minuta.
Çdo 150g japin 22,8g formë elementare optimale të përthithshme magnezi. Është e këshillueshme që të bëhen 2-3 banja me magnez në javë, por mund të përshtatet sipas nevojave të trupit.

Paketimi: 150 g

I përshtatshëm për:

  • Cdo moshë
  • Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit
  • Probleme të lëkurës, si dermatit, psoriazë, ekzemë.
  • Nuk ka kundërindikacione për Magnesium Flakes.

I garantuar, pa: Ngjyrues dhe aromë artificiale, paraben.

 

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI WENDITirane0673138822
FARMACI SIHANA_FRLagja Liri Gero_FIER692393254
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.