AMARIN

€3.48
Tableta praktike për fëmijë dhe të rritur të cilëve udhëtimi i sjell shqetësime të tilla si nause, dhimbje koke etj. Amarin kontrollon aktivitetin hormonal dhe ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit nervor, i cili në mospërshtatje sjell ndjesi nausea, vertigo dhe dhimbje koke.
Availability: In stock
SKU: 11168

Përbërësit

Sasia per dozim

Ekstrakt i tharë i rizomës së xhinxherit (Zingiber Officinale)

75 mg

Vitaminë B6

0.5 mg

Përdorimi: Nga mosha 6 vjec: 2 tableta, 30 minuta para udhëtimit. Nga mosha 4-6 vjec: 1 tabletë para udhëtimit.

Paketimi: 30 tableta

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI MEGI_KOKORCE699650596
FARMACI BIO PLUS_KORr.28 Nentori_KORCE693953690
FARMACI NUTRI Rruga e Dibres Tirane06942697419
Products specifications
Sipas Linjave Pharmacy Laboratories
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.