Corn Plasters (Ankerplast per kallo)

€1.86
Ankerplast me permbajtje acid salicilik per eleminimin e kallove ne menyre te thjeshte dhe pa dhimbje. Zona me e ngritur ne pjesen anesore mbron kallon nga ferkimet me kepucen. Cdo pako permban 6 cope ankerplast.
Availability: In stock
SKU: 2776
Ankerplast me permbajtje acid salicilik per eleminimin e kallove ne menyre te thjeshte dhe pa dhimbje. Zona me e ngritur ne pjesen anesore mbron kallon nga ferkimet me kepucen. Cdo pako permban 6 cope ankerplast.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci Orange farmaci 009Tirane,lagjja 4 ,Rr Myslym Keta ,godina 214/30693790145
FARMACI IMENARruga Avni Rustemi-Korce0695397966
FARMACI BEAUTYTirane0697205079
FARMACI KONI A (PEDIATRIA)Tirane0692055515
Farmaci Ema s Pharmacy Emanuela MavriqiTirane Rr Bardhok Biba pll 71/1 shk 1 ap 20694788352
FARMACI IDIALTirane042243844
Farmaci DITE NATE 4_TRTirane Rr Dibres0699910010
FARMACI EUROFARMA Tirane Tirane D. Bosko0697801275
FARMACI LUBONJA TIRANESheshi Willson TIRANE697061217
Farmaci VODO PHARMATIRANE, Rr. Bedri Karapici 0694435298
FARMACI KONI Tirane Tirane SELITE0699929017
FARMACI DR. PHARMACY(ANDRI CABELI)Prane Kopshtit Zoologjik,RR"Shyqyri Brari"Tirane048847153 / 0695792505
FARMACI DITE E NATE 16Rruga Teodor Keko Kashar Tirane0699910010
FARMACI VISI (LIQENI)Liqeni_Tirane042463118
FARMACI DAJTITirane0682000601
eFarma.AL SHPKTirane ,Rruga Luigj Gurakuqi pll 6 shk 1 ap 2 kt 06999515673 / 0692876876
FARMACI AT FARMA TIRANE!!!!!!!!!!!!LIBRI UNIVERSITAR TIRANE0692938666
FARMACI ARNISA TiraneBulevardi "Shqiperia" Godina Agimi,hyrja 9 Tirane0692334184 / 0697496801
Farmaci DODA Tirane Rruga Ndreko Rino Nr 7 0682218104, 0683024536
FARMACI VERDETirane042254651
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
FARMACI RRAPOTIRANE0696368479
FARMACI GOLD TRTirane0693175717
FARMACI NECKA_SRLagja Nr.3 Sarande0686764177 , 0693052980
FARMACI VIOLA 2Tirane0689036318
FARMACI ISI Farma TIRANEPrane Astirit TIRANE693920040 ,0696121711
FARMACI SUELA (Joana Mihani)Tirane693756402
FARMACI ORIENTTIRANE0693768382
FARMACI ORIEN 2 _TRUNAZA E RE -TIRANE
FARMACI BIO PLUS_KORr.28 Nentori_KORCE693953690
FARMACI KOPLIKU_SHKODERSHKODER0686012505
FARMACI VJOLA Rr. ELRruga Elbasanit_Tirane0695802865
Farmaci Select PharmaTirane Rr Muhamed Gjollesha pll77,shk2,ap150693777046
FARMACI NUTRI Rruga e Dibres Tirane06942697419
Farmaci Orange Farmaci 024Tirane Perballe Qendres Kristal
Farmaci Orange Farmaci 016Tirane Rr. Arkitekt Kasemi
FARMACI DUKA TIRANERr. Irfan Tomini_TIRANE042273223
Farmaci FarmaTea Tirane Rruga Hamdi Garunja0692336305
Farmaci Irma Prifti 2L. Skender Libohova Rr. Misto Mamo Lushnje035226413, 0697240613
FARMACI FARMATECHTirane0692075901
FARMACI FARMA NET ALBTirane2248899/0697022133
FARMACI MIKETirane0684360406
Products specifications
Sipas Linjave Safte
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.