Long Lasting Deodorant

900 Lekë
Antidjerse pa alkol dhe me efekt qe zgjat per meshkuj. Nuk ngjit dhe nuk le njolla.
Availability: In stock
SKU: 1758
Antidjerse pa alkol dhe me efekt qe zgjat per meshkuj. Nuk ngjit dhe nuk le njolla.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI GENC DANILushnje,L.Xhevdet Nepravishta,Bul.Kongresi 0682046104
Farmaci LUMATirane Rruga Shemsi Haka 0684820040
FARMACI EUROPHARMRruga Asim Zeneli,nj.Bashkiake 2(COIN) Tirane0693325099
Farmaci Farmavitta 1 Tirane Tirane Bulevardi Zogu I
Farmaci ELVITirane Rruga Ndre Mjeda kompleksi Magnet0696906186
FARMACI FARMABLENDELBASAN LAGJJA LUIGJ GURAKUQI RRUGA AQIF PASHA0694040455
Products specifications
Sipas trupit Meshkujt
Sipas tipit te produktit Antidjerse
Sipas Linjave Janssen
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.