Bende Elastike - Self Fix

0 Lekë
Bende elastike me vetengjitje. E bute, kompakte dhe lehtesisht e fiksueshme ne cdo zone te trupit. Ngjitet vetem tek copa mbi te, jo ne lekure apo floke. Nuk ka nevoje per kapese apo ngjitese per tu fiksuar.
SKU: 0140

Kodi

Self-Fix 
self-adhesive elastic bandage

Box

Cmimi

0140

cm 4 x 4 m (kuti)

1 pc

250 L

0141

cm 6 x 4 m (kuti)

1 pc

270 L

0142

cm 8 x 4 m (kuti)

1 pc

280 L

10712

cm 10 x 4 m (qese)

1 pc

200 L

0138

cm 10 x 4 m (kuti)

1 pc

300 L

0150

cm 12 x 4 m (kuti)

1 pc

340 L

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI DR. PHARMACY(ANDRI CABELI)Prane Kopshtit Zoologjik,RR"Shyqyri Brari"Tirane048847153 / 0695792505
FARMACI PETAL FARMA TIRANETIRANE0694008900
FARMACI DAJA-2Rr. "Elbasanit", perballe Postes Nr. 1, Tirane04 2340 339 / 0675013332
FARMACI ERION ABDIHOXHA_ELELBASAN0692272175
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
FARMACI VIOLA 2Tirane0689036318
Specifikime
Sipas Linjave PIC
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.