MagnesiumOil Soak

2 960 Lekë
BetterYou MagnesiumOil Soak eshte ideal per tu shtuar ne banje per kembet ose trupin, per relaksimin e muskujve dhe shendetin e lekures.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 10637

BetterYouMagnesiumOil Soak është një përbërje e lëngshme nga Kloruri i magnezit 100% i pastër, ideal për tu shtuar në banjë për këmbët ose trupin, për relaksimin e muskujve dhe shëndetin e lëkurës. Magnezi lehtëson kontrakturat dhe tensionin e muskujve, nxit përthithjen e kalciumit, promovon mirëqenien e lëkurës dhe mirëqenien e përgjithshme të trupit, gjithashtu nxit një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë.

  • Pure Zechstein Inside® Banjë me Klorur Magnezi (31% Klorur Magnezi)
  • Çdo 50ml japin 7g formë elementare optimale të përthithshme magnezi
  • Ndihmon në mirëqënien e lëkurës dhe relakson muskujt
  • Lan, pastron, purifikon dhe rigjeneron
  • Një zgjidhje për të gjitha moshat
  • 20 minutat më relaksuese!

Përdorimi: Për banjë për këmbët- Hidhni 50ml MagnesiumOil në ujë të ngrohtë dhe mbajini këmbët në të për 20 minuta.

Për banjë për trupin- Hidhni 100ml MagnesiumOil në ujë të ngrohtë dhe qëndroni në të për 20 minuta.
Çdo 50ml japin 7g formë elementare optimale të përthithshme magnezi. Është e këshillueshme që të bëhen
2-3 banja me magnez në javë, por mund të përshtatet sipas nevojave të trupit.

Paketimi: 500 ml

I përshtatshëm për:

  • Cdo moshë
  • Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit
  • Probleme të lëkurës, si dermatit, psoriazë, ekzemë.
  • Nuk ka kundërindikacione për MagnesiumOil Soak

I garantuar, pa: Ngjyrues dhe aromë artificiale, paraben.

                                        

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.