Fenugreek 500 mg Veg Capsules

Bime tradicionale e cila permban proteina, vitamine C, niacin, kalium, dhe diosgenin.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Fenugreek është një nga bimët më të vjetra të përdorura në Greqinë e lashtë dhe Kinë. Fenugreek pe�rmban proteina, vitamine� C, niacin, kalium, dhe diosgenin (e cila e�shte� nje� kompleks qe� ka veti te� ngjashme me estrogjenin).

Përdorimi: 2 kapsula, 1-3 herë në ditë.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Totali Karbohidrateve

<1 g

<1%*

Fenugreek organik (Trigonella foenum-graecum) (fara)

1 g (1,000 mg)

*

Përbërës të tjerë: Celulozë (kapsulë), Acid stearik (origjinë bimore), stearat magnezi dhe silic.

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.