MIGLIOTINTA GEL (Boje Flokesh)

1 700 Lekë
Boje flokesh pa amonjak, e cila i jep nje nuance te qendrueshme dhe intensive flokut pa e demtuar ate. Fale pranise se melise, kenase, kamomilit dhe hardhise se kuqe, ushqen, zbut dhe hidraton floket.E disponueshme ne 20 nuanca.
Availability: In stock
SKU: 0747

Products specifications
Sipas trupitFloket
Sipas tipit te produktitBoje Flokesh
Sipas LinjaveDr.Taffi
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.