Wool Tubular Binder - Brez leshi

€36.77
Brez leshi (83%) elastik ne forme tubi me lartesi 30cm. Mbron belin nga i ftohti dhe ndryshimet e papritura te temperaturave duke lehtesuar menjehere dhimbjen.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1176
Brez leshi (83%) elastik ne forme tubi me lartesi 30cm. Mbron belin nga i ftohti dhe ndryshimet e papritura te temperaturave duke lehtesuar menjehere dhimbjen.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.