Cranberry Cyst pocket drink

Bustina te lengshme me shije molle te kuqe, kunder infeksioneve ne aparatin urinar dhe uro-genital, me baze Boronice te kuqe, Uva ursina, Verga e Arte dhe Caj jeshil.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Bustina të lëngshme me shije molle të kuqe, kundër infeksioneve në aparatin urinar dhe uro-genital, me bazë Boronicë të kuqe, Uva ursina, Verga e Artë dhe Caj jeshil. Ekstrakti i Boronicës favorizon mirëfunksionimin e rrugëve urinare dhe drenimin e likideve trupore. Uva ursina dhe Verga e Artë, përmirësojnë funksionimin e rrugëve urinare dhe mbrojtjen e organizmit kundër faktorëve të jashtëm. Caji jeshil favorizon drenimin e likideve të tepërta.

Përdorimi: 1 bustinë në ditë pas vaktit. Mund të konsumohet sic është ose i holluar me ujë. Në rast infeksioni këshillohen 2-3 në ditë.

Paketimi: 16 bustina x 20 ml

Boronicë e kuqe e.s. tit. 30%

133,5 mg

Uva ursina e.s. tit. 20%

100 mg

Verga e Artë (ekst. hidroglicerik)

100 mg

Caj Jeshil (ekst. hidroglicerik)

100 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, Gluten, Sheqer të shtuar.

Produkt Vegan

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.