Cassia Nomame

1 650 Lekë
Suplement ushqyes me formulë të përqëndruar me bazë Cassia Nomame dhe Ortosiphon. Cassia Nomame kontribuon në ruajtjen e ekulibrit të peshës trupore duke reduktuar oreksin në dietat hipokalorike. Ortosiphon Stamineus favorizon drenimin e likideve trupore.
Availability: In stock
SKU: 11515

Përdorimi: 1 tabletë e shoqëruar me shumë ujë, 15-30 minuta para dy vakteve kryesore.

Përbërësit: Cassia Nomame e.s. tit. 8% 500 mg

Orthosiphon Stamineus e.s. 0,2% 200 mg

Paketimi: 60 tableta x 800 mg

Nuk përmban: Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, derivat nga peshqit, produkti qumështi, gluten, laktozë, OMG, sakarinë, sheqer të shtuar.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.