DEFENCE KS TRICOSAFE, INTENSIVE ANTI-HAIR LOSS TREATMENT 100 ml

6 900 Lekë
Locion hidro-alkolik, i cili lufton rënien e flokut dhe forcon flokët e dobët, tek meshkujt dhe femrat. Bazuar ne kompleksin special KETOSYSTEM™, i cili vepron ne faktorët e pabalancuar që kanë shkaktuar crregullim te ciklit normal te flokut. Gjithashtu prania e peptideve vegjetale ndihmon në rritjen normale të flokut. Rekomandohet te personat që kanë rënie të theksuat të flokeve, favorizon rritjen normale të flokut, forcon flokun dhe i dhuron atij volum, si tek meshkujt edhe te femrat.
Availability: In stock
SKU: 11543

Locion hidro-alkolik, i cili lufton rënien e flokut dhe forcon flokët e dobët, tek meshkujt dhe femrat.

Bazuar ne kompleksin special KETOSYSTEM™, i cili vepron ne faktorët e pabalancuar që kanë shkaktuar crregullim te ciklit normal te flokut. Gjithashtu prania e peptideve vegjetale ndihmon në rritjen normale të flokut.

Rekomandohet te personat që kanë rënie të theksuat të flokeve, favorizon rritjen normale të flokut, forcon flokun dhe i dhuron atij volum, si tek meshkujt edhe te femrat.

Përdorimi:

Pergatisni locionin ashtu si pershkruhet në udhëzuesin brenda kutisë. DEFENCE KS™ TricoSAFE mund të aplikohet në skalp të thatë ose pas larjes në flokë të njomë.

Produkti nuk është i yndyrshëm apo ngjitës dhe thahet shpejtë.

Rekomandohet te perdoret 1 herë ne ditë për së paku 3 muaj për të vënë re rezultate te dukshme.

Përmban:

  • Kompleksin KETOSYSTEM™, i cili përmban 2 molekula të patentuara;
    • Ketotravoprost- ka efekt pozitiv në rritjen e flokut.
    • Furfuril palmitat- lufton radikalet e lira dhe stresin oksidativ.
  • Peptide vegjetale- aktivizojne qelizat staminale në bulbin e flokut,

Paketimi: 100 ml

 

 

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI URGJENCA_KOKORCE672022901
Farmaci Pharma Store FloriRr. Kastriotet Ndertesa 83 Tirane0699775702
FARMACI ERJOLA BILISHTBILISHT KORCE674004144
Products specifications
Sipas trupit Floket
Sipas tipit te produktit Serum
Sipas Linjave Bionike
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.