Depurerbe drink

Depurerbe eshte nje suplement me baze Karcof, Cardo Mariano dhe Tarassco te cilet stimulojne funksionin e melcise.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Depurerbe është një suplement me bazë Karçof, Cardo Mariano dhe Tarassco të cilët stimulojnë funksionin e mëlcisë. Vetitë e këtyre ekstrakteve bimore ndihmojnë në eleminimin e toksinave nga mëlcia, nxisin diurezën dhe detoksifikojnë organizmin.

Përdorimi: 15 ml të tretura në një gotë më ujë, në mëngjes me stomakun bosh.

Paketimi: 250 ml

Cardo mariano estr. hidroglicerik 1/2

450 mg

Tarassaco estr. hidroglicerik 1/2

450 mg

Bardana estr. hidroglicerik 1/2

450 mg

Karciof estr. hidroglicerik 1/2

450 mg

Rafano nero estr. hidroglicerik 1/2

300 mg

   

Nuk përmban: Aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI NIKEDA VOREVORE672178065
FARMACI EREL TIRANETIRANE
FARMACI ANGJA DURRESDurres
FARMACI ANTIGONI (KRISTIAN-A) DURRESDURRES
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.