Depurerbe ovalette

880 Lekë
Depurerbe eshte nje suplement me baze Karcof, Cardo Mariano dhe Tarassco te cilet stimulojne funksionin e melcise.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme

Depurerbe është një suplement me bazë Karçof, Cardo Mariano dhe Tarassco të cilët stimulojnë funksionin e mëlcisë. Vetitë e këtyre ekstrakteve bimore ndihmojnë në eleminimin e toksinave nga mëlcia dhe detoksifikojnë organizmin. Produkti është gjithashtu i pasur me përbërës si vitamina B6, Metionina, Inositoli dhe Kolina që kontribuojnë në mirëmbajtjen e funksionit hepatik dhe stimulojnë diurezën.

Përdorimi: 2 tableta në ditë të shoqëruara me shumë ujë.

Paketimi: 45 tableta x 800 mg

Gjethe karcofi

400 mg

Cardo mariano e.s. tit. 2%

160 mg

Colina bitartrato

200 mg

L-Metionina

80 mg

Inositol

80 mg

Tarassaco e.s. tit. 2%

60 mg

Vitamina B6

2 mg

  

Nuk përmban: Aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.