FERTILLA

€10.94
Suplement ushqyes i përbërë nga vitamina dhe ekstrakte bimore i cili ndihmon në fertilitetin dhe reduktimin e simptomave nga Sindroma e Vezores Policistike (PCOS) tek femrat.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 11182

Përbërësit

Sasia per dozim

Përbërësit

Sasia per dozim

Vitex Agnus

10 mg

Vitamina C

75 mg

Inositol

50 mg

Vitamina B1

1.4 mg

Selen

50 µg

Vitamina B2

1.5 mg

Zink

10 mg

Vitamina B6

3 mg

Hekur

18 mg

Vitamina B12

5 µg

Magnez

60 mg

AcidiFolik

400 µg

Vitamina D3

25 µg

Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Paketimi: 30 tableta

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjavePharmacy Laboratories
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.