Kidney Cleanse Veg Capsules

2 940 Lekë
Formule bimore e cila ndihmon ne ruajtjen e funksionit te veshkave dhe mirembajtjen e traktit urinar.
Availability: Out of stock
SKU: 10126
  • Mirëmban traktin urinar
  • Ruan funksionin e veshkave

Trakti urinar i shëndetshëm është thelbësor për ruajtjen e balancës të fluideve trupore dhe për pastrimin e trupit të mbetjeve metabolike. NOW® Kidney Cleanse është një përzierje bimësh si Uva Ursi, farat e majdanozit, kopërit, bishti i kalit, kanë një histori të gjatë përdorimi në mirëmbajtjen e shëndetit të traktit urinar.

Përdorimi: 2 kapsula çdo ditë me shumë ujë. Përdorimi i përditshëm për më shumë se një muaj nuk rekomandohet. Vetëm për të rritur.

Paketimi: 90 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Ekstrakt nga gjethja e Uva Ursi (Arctostaphylos uva-ursi 

300 mg

*

Fara majdanozi (Petroselinum crispum)

150 mg

*

Ekstrakt nga gjethja e rozmarines (Rosmarinus officinalis)

150 mg

*

Fara finoku (Foeniculum vulgare)

100 mg

*

Ekstrakt nga rrenja e hithrave (Urtica dioica)

50 mg

*

Ekstrakt nga vaji I ullirit Olea europaea)

50 mg

*

Bimë bisht kali (Equisetum arvense)

50 mg

*

Përbërës tjerë: Celulozë, miell orizi, stearat magnezi (me origjinë bimore) dhe silic.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI DAJTITirane0682000601
FARMACI KEMILATirane
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.