Hyaluronic Acid, Double Strength 100mg Veg Caps

Formule e pasur me Acid hialuronik, L-Proline, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakt nga farat e rrushit.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • Lubrifikon artikulacionet
  • Me L-Prolinë, Acid Alpha Lipoik, ekstrakt nga farat e rrushit

Acidi Hialuronik është një përbërës i pranishëm në çdo ind të trupit, me përqendrime më të larta tek indet lidhore të tilla si lëkura dhe kërcet. Acidi Hialuronik është një përbërës i rëndësishëm i lëngjeve të artikulacioneve, ku shërben si lubrifikant dhe ruan artikulacionet nga forcat shtypëse. L-Prolina, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakti farave të rrushit plotësojnë këtë formulë për një veprim optimal.

Përdorimi: 1 kapsulë, 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.

Paketimi: 60 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Natrium (nga Hialuronat natriumi)

10 mg

<1%

Acid Hialuronik (nga Hialuronat natriumi)

100 mg

*

L-Prolinë (Formë e lirë)

100 mg

*

Acid Alpha Lipoik

50 mg

*

Ekstrakt nga fara e rrushit (Vitis vinifera)
(I Standartizuar për Polifenole)

25 mg

*

Përbërës tjerë:  Celulozë (kapsulë), miell orizi, Stearate Magnezi (origjinë bimore) dhe Silic.

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.