Elderberry & Zinc Lozenges

1 170 Lekë
Formule e pasur me zink, vitamine C dhe ekstrakte bimore e cila nxit dhe permireson sistemin imunitar.
Availability: In stock
SKU: 10134
  • Nxit funksionet për një sistem imunitar të shëndetshëm
  • Ndihmon në ndryshimet sezonale

NOW® Elderberry & Zinc është një formulë e përqëndruar me zink dhe vitaminë C. Zinku është mineral esencial për mirëmbajtjen e sistemit imunitar. Echinacea, Propolis dhe Ulmus Rubra janë gjithashtu pjesë e kësaj formule unike.

Përdorimi: 1 karamele 1-3 herë në ditë. Karamelja duhet të shkrihet komplet në gojë pastaj të gëlltitet.

Paketimi: 30 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Kalori

10

 *

Totali Karbohidrateve

3 g

1%*

Sheqerna

< 1 g

*

 Sorbitol

2 g

*

Vitamin C (si Acid  askorbik dhe nga Askorbat natriumi)

150 mg

250%

Zink (nga glukonati I  zinkut)

12 mg

80%

Koncentrat Elderberry (nga fruti Sambucus nigra)

100 mg

*

Rrënje Echinacea purpurea

25 mg

*

Propolis

25 mg

*

Slippery Elm Bark (Ulmus rubra)

25 mg

*

Përbërës tjerë: Fruktozë, celulozë (kapsulë) acid stearik (origjinë bimore) dhe stearat magnezi (origjinë bimore) silic, shije natyrale mjedre

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.