Iron Caps 18mg

1 620 Lekë
Hekur 18 mg, mineral esencial i cili luan rol thelbesor ne prodhimin e energjise, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shendetin neurologjik.
Availability: In stock
SKU: 10114
  • Ferrochel® Bisglicenat hekuri

Hekuri është një mineral esencial i cili luan rol thelbësor në prodhimin e energjisë, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shëndetin neurologjik. Hekuri është përbërës esencial i hemoglobinës, molekula që transporton oksigjenin tek qelizat e trupit dhe mioglobinës e cila lidh oksigjenin e përdorur në indet e muskujve.

Përdorimi: 1 kapsulë cdo ditë të shoqëruar me ushqim.

Paketimi: 120 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Hekur (nga Ferrochel® Bisglicenat hekuri)

18 mg

100%

Përbërës tjerë: Miell orizi, celulozë, acid stearik (origjinë bimore), silic.

 

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.