Digitest - Aparat per matjen e sheqerit ne gjak

€5.59
I lehte dhe praktik per tu perdorur. Ju mund te zgjidhni vete thellesine e shpimit ne varesi te trashesise se lekures, nga 1 deri ne 5. Lanceta hiqet lehtesisht vetem me shtypjen e nje butoni.
Availability: In stock
SKU: 0178
I lehte dhe praktik per tu perdorur. Ju mund te zgjidhni vete thellesine e shpimit ne varesi te trashesise se lekures, nga 1 deri ne 5. Lanceta hiqet lehtesisht vetem me shtypjen e nje butoni.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjavePIC
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.