Taylor Back Support (Suport shpine)

€194.80
I lehte per tu veshur dhe peshon shume pak. Indikohet ne Lordosis, scoliosis, demtimet torako-lumbare dhe situata te ndryshme post operatore.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1311
I lehte per tu veshur dhe peshon shume pak. Indikohet ne Lordosis, scoliosis, demtimet torako-lumbare dhe situata te ndryshme post operatore.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.