Shkarko katalogun me produktet qe disponojme

Shkarkoni dokumentin .xlsx dhe beni modifikimet e nevojshme me sasine e produkteve qe doni, ose hapni dokumentin online kopjojeni ne nje te ri dhe dergoni linkun ne formularin ngjitur.