Showing 1–16 of 45 results

DEFENCE BODY fatigue relief leg gel

Xhel per kembe te enjtura dhe lekure te ndjeshme. U jep kembeve nje lehtesim te menjehershem ne saj te efektit rifreskues. Ndihmon ne permiresimin e qarkullimit te gjakut duke favorizuar drenimin e likideve te teperta.

Sasia : 100 ml

DEFENCE COLOR NUDE SERUM R3 liquid foundation

TRIPLE-ACTION ANTI-AGEING FOUNDATION SPF 15

Fondatine me efekt rigjenerues te lekures. Lufton shenjat e plakjes dhe ben nje mbulim perfekt te fytyres. Mbron nga rrezet UVA-UVB.

601 AMANDE 602 NOISETTE 603 BISCUIT

Sasia : 30 ml

DEFENCE COLOR SILKY TOUCH

Compact eyeshadow – 3 g 1100 

Ton per syte ne nuanca te ndryshme si me poshte :

401 ONYX 402 BLEU NUIT 403 PRONE 404 CACAO

405 LUMIERE 406 AUBE 407 QUARTZ ROSE 408 CHAMPAGNE

409 GRIS PERLE 410 VERT BLEUTE 411 TAUPE 412 CUIVRE

DEFENCE DEO hands and feet antiperspirant

Spray per duart dhe kembet. Parandalon djersitjen e tepruar dhe formimin e aromave te pakendshme. Permban alkool. E le lekuren te fresket dhe te thate. Ndihmon ne parandalimin e plasaritjeve te lekures dge semundjeve fungale.