Showing all 5 results

PROXERA – shower cream

Pastron lekuren dhe ndihmon ne rivendosjen e ekuilibrit hidrolipidik. Permban substanca osmoprotektore. Nuk e alteron funksionin barriere te lekures. Indikohet ne kserosis, iktiosis, psoriasis etj. Permban sorbitol, glicerine, vaj bajamesh.

Sasia : 200 ml

PROXERA – Relipidizing Lipogel

Indikohet ne kserosis, iktiosis, deskuamacione, ragade dhe plasaritje, pllaka kutane, hiperkeratoze, mbrojtje ndaj stresit klimaterik, trajtim pas terapise me rreze X te lekures. Parandalon dermatitin irritativ dhe te kontaktit. Formule anhidrike qe ka efekt “booster”. Pa surfaktante dhe vajra minerale. Emolient, me efekte anti-inflamatore. Permban vaj jojoba, Vitamine E, fitosterol, Kolesterol, Trigliceride, a -bisabolol, O -6 ceramide, gjalp kikiriku.

Sasia : 50 ml

PROXERA PSOMED 20 CREAM

Krem normalizues me 20% ure, për trajtimin dhe prevenimin e kserosës kronike dhe hiperkeratosës kutane. Ureja 20%, vepron si eksfoliant per siperfaqen e lekurës.

Sasia: 200 ml

PROXERA PSOMED 3 SHAMPO

Shampo koke specifike për trajtimin e hiperkeratozes dhe psoriasis. Përmban substanca keratolitike si urea, acidi salicilik, acidi glikolik, acidi latik, glukonolatone dhe vaj shisti, që reduktojnë dhe përmirësojnë pruritin dhe inflamacionin.

Sasia: 125 ml

PROXERA PSOMED 40 GEL

Xhel eksfoliant intensiv me 40% ure, për trajtimin dhe prevenimin e hiperkeratosës, pllakave kutane dhe simptomave të lidhura me pruritin, eritemën, ekzemën. Vepron si eksfoliant kutan, hidraton dhe qeteson lekurën.

Sasia: 100 ml