Showing all 3 results

Body Rub “Additive”

Kristalet  e  kripës  së   tokës  së  imët  detare  janë  të  pasura  me  ekstraktin  e  vajit  te  algave  Laminaria, kombinojnë  forcën  e  plotë  të  oqeanit  për  të  formuar  një  pudër  peeling  të  butë  por  megjithatë  efektive.Ndërsa  fuqia  gërryese  e  kristaleve  të  kripës  detare  zbut   lëkurën ,substanca  vitale  e  përbërë  nga  kripa  dhe  algat  sigurojnë  metabolizmin   me  një  stimulues  të  veçantë.

Locion trupi detar ‘’ALGAE’’

Ky  locion  trupi  hidratues  ofron  kujdes  dhe  konkluzion  ideal  i  ritualit  të  wellnes  ‘’ALGAT’’. Aroma  e  freskët  mbulon  trupin,ndërsa   përmbajtja  rigjallëruese  e  marrë  nga  një  ekstrakt   algash  e  bën  sipërfaqen  e  lëkurës  të  ndihet   e  butë.

Oxygenating Body Scrub ‘’Atlantic’’

Gjatë  pastrimit, stimulon  dhe  kujdeset  me  përmbajtjen  e tij  nga  algat  dhe  ekstraktet  e  planktonit , furnizon  lëkurën  me  minerale  të  vlefshme  dhe  elementët  gjurmë. Grimcat  e  rrumbullakosura  gërryese  sigurojne  butësisht   heqjen  e  qelizave  në  lëkurën  e thatë  dhe  promovojnë   rinovimin  e   qelizave   në  të  njëjtën  kohë.