Showing all 9 results

Calming Freshener

Toniku  i  fytyrës  rrotullohet   duke  pastruar  butë  dhe  lëkura  rifreskohet  këndshëm . Çdo  mbetje   hiqet   plotësisht  dhe   lëkura  pajiset   me   një  cilësi  të  qartë  dhe  poret  duken  më  mirë. Ndriçuesi   i  syve  nga   kultivimi  ekologjik  i  kontrolluar   vepron   për  të  zbutur   irritimin , ndërsa  lëngu   i  freskët  i  Aloe  Vera   ofron   një  pjesë   të  mirë  lagështie.

Cleansing Milk

Qumështi  pastrues  është  një  locion  i lehtë  i cili  ruan  mbrojtjen  e lindur  të  lëkurës në  një  mënyrë  veçanërisht  të  butë   dhe  e  bën  lëkurën  të  ndihet  e  pastër. Vaji   i  pasur   dhe   lëngu  i   freskët   i  Aloe Vera  veprojnë   për   të  zbutur  dhe  hidratuar   lëkurën  edhe  gjate  pastrimit  të  saj.

EYE CARE CREAM 15ML

Asnje zone ne fytyre nuk eshte aq e ndjeshme sa zona e syve. Lekura ne zonen e syve  eshte 5 here me e dobet se ne cdo pjese tjeter  te fytyres. Ne te njejten kohe qarkulllimi i saj nuk eshte aq i mire, veshtire se ka ndonje gjender sebum  dhe mungon mbushja e indit dhjamor. Ky krem  kujdesi i syve redukton rrathet e zinj rreth syve dhe enjtjen e tyre.

HYDRATING LOTION 50ML

Locioni i kujdesit te hidratimit mbron funksionin natyral dhe forcon pjesen e hidropilidic nga brenda jashte. Ekstrakti  i  “White Lupines” promovon permiresimin e kohezionit te qelizave  dhe mbron humbjen e lageshtise. Me permbajtje te larte te vitamines E, vaji argan perballon ndikimin e demshem te radikaleve dhe plakjen e parakoheshme.

INTENSE MOISTURIZER 50ML

Krem hidratues per te gjitha moshat. Kremi i kujdesit te hidratimit zbut lekuren dhe permireson kohezionin e qelizave  ne shtresat e siperme te lekures dhe linjat fillestare dhe rrudhat gjithashtu. Ekstrakti aktiv i jonxhes stimulon sintezen e kolagjenit, ndersa ectoin vepron per te luftuar plakjen e lekures si mbrojtje efektive qelizore.

RADIANT SERUM 30ML

Lekura e bute dhe me nje cehre roze i jep njerezve nje pamje rinore te fresket dhe rrezatuese. Serumi rrezatues eshte nje serum freskues per te gjitha llojet e lekurave, te cilat shfaqen te lodhura dhe te zbehta.Nje ekstrakt i vecante bimor pengon tyrosinase, enzimen kyc ne prodhimin e melanines kafe dhe ne kete menyre dhe krijimin e spoteve te pigmentimit. I jep lekures rrezatim te dukshem, furnizon ate intensivisht me lageshti dhe redukton vijat dhe rrudhat.

RICH FIRMING CREAM 50ML

Krem shkelqyes  i pasur me substance aktive  dhe me efekt anti-rrudhe. Substancat aktive te reja kunder plakjes jane: ekstraktet e orizit, jonxha  dhe white lupines, zhvillojne efektin e tyre pikerisht ne vendin e ndodhjes. Renia e elasticitetit  luftohet duke permiresuar kohezionin e qelizave, konturet  e fytyres duken me te forte dhe me shkelqim.

SOFT PEELING 50ML

Qelizat e vdekura me brire  shkaktojne nje pabarazi dhe nje profil lekure  me pikela  dhe promovojne lekuren me shenja. Peeling i lehte ndihmon per te zbutur  siperfaqen e lekures per te stimuluar , riperteritjen e lekurave. Kokrrizat e guaskes se arres Shea e bejne lekuren te duket e bute, ndersa vaji i ullirit  dhe vaji i arres se kokosit e bejne ate te ndihet vecanerisht e bute.

TIGHTENING SERUM 30ML

Serumi shtrengues eshte nje serum pa permbajtje lipidesh me efekt te menjehershem  te te gjitha llojeve te lekures. Rrudhat e shkaktuara nga thatesia reduktohen efektivisht , pajeteshmeria, lekures se zbehte i jepet nje shkelqim i ri.