Showing all 2 results

Body Polish ‘’COCOA”

Aroma  e  kakaos  është e  pagabueshme  për  tu  ndjer   sapo   ky  krem   hapet.Lëkura  e   copëtuar   e   portokallit   bashkë  me  kripën  e  detit, bëjnë  që   përdoruesi   ska  përse  pret  pret   gjatë  për  të   pasur   një  lëkurë   të   butë   dhe   të   shkëlqyeshme.Jo  vetëm  kakao ,por  edhe  portokalli  është  një  pastrues  rrënjësor   i  njohur  dhe  me  shumë   vitamina.

 

Milky Bath Additive “LACTISSIMO’’

Pudra  jashtëzakonisht  e  mirë , e cila  tretet   me  shpejtësi   në   ujë  dhe  të   tëerheq  me   një  aromë  ‘’elegante  ‘’, e  kthen  banjën   ‘’qumështore ‘’ në  banjë  luksoze . Proteina  e  qumështit   që  ndodhet   në   produkt  zbut  dhe  kujdeset  për  lëkurën.