Showing all 3 results

Balancing Cream

Krem  balancues  për  kujdesin  e lëkurës  së  kombinuar . E  bën  lëkurën  të  duket  e  pastër  pa  shkëlqim  dhe   të  mirë –porëzuar . Me  ekstrakte  të  algës  së  kuqe , orizit  kaf  dhe  aloe vera.

Sasia: 50 ml & 200 ml

Gentle Cleansing Powder

Pudër  pastruese  e  tretshme  në  ujë  për  lëkurë  të   kombinuar.  Me  molekula  të  pranueshme  për  lëkurën,për  fytyrë  të  pastër  dhe  pa  shkëlqim.

Tinted Balancing Cream

Kremi balancues ngjyrues normalizon dhe zvogëlon  shkëlqimin vajor të tepërt. Me ekstrakt  të orizit kaf, aloe vera dhe pudër të imët  poliamide (polimer)

Sasia: 50 ml