Showing all 2 results

Creamy Body Pack ‘’CRANBERRY’’

Paketë  trupi  kremoze  ‘’Boronicë  e  kuqe’’. Ëmbëlsirë   me  fruta  posaçërisht  për  trupin. Substancat  biologjike  aktive  nga  boronica  e  kuqe  e lë  shpejt  rutinën  në  harresë  dhe  ‘’jep  fuqi   kundra   plakjes’’. Lëkura   ndihet   e   butë  dhe   e  fortë   falë   përbërësve   të  lartë   të  tocotrienolit  dhe  acideve  yndyrore  esenciale.

Invigorating Shower Gel ‘’CRANBERRY’’

Xhel  gjallërues  dushi  ‘’Boronicë   e  kuqe’’. Ky  xhel  i  butë   dushi, i cili   përmban  ekstrakte   të  boronicës   së  kuqe, shërben   për   të   pastruar  trupin, veçanërisht  nëse   lëkura  ka   tendencë  të  krijojë  papastërti. Karakteri  i  freskët  prej   fruti  i  boronicës   i   jep   produktit   një    aromë   të   mrekullueshme   dhe  e  bën   lëkurën   më    të  shëndetshme   edhe   gjatë   pastrimit.