Showing all 2 results

Krem relaksues për masazh

Kremi  relaksues  për  masazh  ndihmon  në  masazhimin  e  plotë  dhe  të  pjesshëm  të  trupit.Ai  ka  si  qëllim  të  stimulojë  mikroqarkullimin, qarkullimin   dhe  qarkullimin   limfatik ne  një   mënyrë   që  lëngjet   të  mobilizohen.Në   këtë   mënyrë  trupi  ndihmohet  që  të  çlirohet nga  depozitat  nga  qarkullimi  normal  dhe  ai  limfatik.Puçrat  e  padëshiruara  zbuten  dhe  e   bëjnë  lëkurën  më  të  butë.Aroma  e  lehtë  e  vajit  të  portokallit  jep  një  efekt  relaksimi.

Vaj masazhues per trupin

Është  një  vaj   me  cilësi  të   larta  i  siguruar   nga   arrët   e   pemës   makadamia.Arra  e  lehtë   e   verdhë   përmban   sasi    të   lartë   të   acidit   palmitoleic   dhe   është    një   hidratues   dhe   zbutës   i   famshëm   i   lëkurës.