Showing the single result

Stimulating Body Wash ‘’Green Tea’’

Kjo  përmbajtje  ‘’më  merr   mua’’  me  ekstraktin  e  çajit   jeshil  i  jep   metabolizmit  të  stresuar  një  eliminim   total.Përdoruesi   jo   vetëm  që   përjeton  një  ndjesi   të   një   dushi  të  freskët   dhe  të   kënaqshëm , por  efekti   rigjallërues  i  këtij  produkti  zhduk   simptomat  e  lodhjes   për   disa  orë   pasi   është  aplikuar.