Showing all 8 results

Brightening Face Cleanser

Locion  i pasur  pastrues  për  lëkurë e cila ka nevoje te trajtohet. E bën  lëkurën  të  ndihet  e  relaksuar  dhe siguron rezultate perfekte pastrimi .Me ekstrakt  të pemës  së  manit (mana).

Sasia: 200 & 500 ml

Brightening Face Freshener

Tonik  fytyre  pa  alkool  për  fytyrë  kërkuese. Rifreskon  lëkurën  pasi   pastrohet  me ‘’Pastruesin  ndriçues  të  fytyrës’’.  Me  ekstrakt  të  pemës  së  manit  dhe  glicerinë.  

Sasia: 200 & 500 ml

Firming Neck and Decollete Cream

Krem lifting për qafën  dhe  dekoltenë për lëkurë kërkuese.  Vijat (rrudhat) pakësohen, lëkura behet  me e butë. Me proteina drithërash  dhe  acid  hialuronik.

Sasia : 50 & 200 ml

 

Intensive Face Scrub

Krem  trajtues  stimulues  i  kënaqshëm  për  lëkurë  kërkuese. Heq  qelizat  e  vdekura  të  lëkures  butësisht  dhe  zbut  ngjyrën  e  fytyrës  dukshëm.  Me  pudër  të  bërthamës  së  pjeshkës. Aplikohet  në  fytyrë  të  pastër   1  ose  2  herë  ne  javë.

Sasia: 200  ml

Lifting and Recovery Cream

Krem  i  pasur  Lifting  me  efekt  të  menjëhershëm  për  fytyrë kërkuese. Siguron  rritje  të  aftësisë  së  ripërtëritjes  dhe  elasticitetit  dhe  vepron   kundër  plakjes  së  parakohshme të lëkurës. Me ekstrakt  të  proteinave  të  dritherave  dhe  vitaminen  A  palmitate.

Sasia: 50  ml

Rich Nutrient Skin Refiner

Krem  zbutës  për  lëkurë  kërkuese. Siguron  përmirësim  të  dukshëm  të  strukturës  së  lëkurës, plus  rrit  aftësinë  ripërtëritëse  dhe  elasticitetin  e saj  dhe  vepron   kundër   plakjes  së  parakohshme  të  lëkurës.  Me një  ekstrakt  të  proteinave  të  drithërave (foragjereve)  dhe  acid hialuronik.

Sasia: 50  ml

Rich Eye Contour Cream

Krem  zbutës   i  kujdesit  të  cilësisë  së  lartë  për  sytë  për  lëkurë   kërkuese. Mbron  dhe   kujdeset   për  zonën  sensitive  rreth  syve.  Me  vaj  makadamie,vitaminë  A  palamitate ,acid hialuronik   dhe  një   përbërje  që  mundësohet  nga   një  sheqer  natyral   për  të  ruajtur  lagështinë.

Sasia: 15 & 30  ml

Vitaforce C Skin Complex

Serum për lëkurë me të vërtetë kërkuese. I jep lëkurës  një nriçim rinor. Me vitamin C, fosfat dhe acid hialuronik.  

Sasia : 30 ml