Showing all 6 results

2 Phase Melafadin Concentrate

Faza  2  super  efektive  e substancës koncentrat aktive. 6  ampula për një seri trajtimi 6 javor.Koncentrat që absorbohet  me shpejtësi nga lëkura, rrit efektin e të  gjitha produkteve të linjes Fair Skin. Furça praktike ndihmon  në trajtimin preçiz të njollave të pigmentimit.Fytyra duket më e pastër dhe më e bukur .Me  vitamin C fosfate,acid  lipoamin,SORR  dhe  ekstrakt nga  rrënja e  pemës  së  manit.

Sasia: 6 x 7.5 ml

Brightening Exfoliator

Krem eksfoliant per pastrim te thelle dhe eliminimin e njollave ne lekure.
Prania e kokrizave,acidit citrik e glikolik largon qelizat e vdekura te lekures si dhe ndihmon ne zbehjen e njollave kafe .
Perdorimi : 1-2 here ne jave pas pastrimit te fytyres.Masazhohet 3-4 min ne lekuren e njomur me pak uje me mollezat e gishtave .
Shpelahet me uje te vaket.

Brightening Night Restore

Gjatë  natës , ndiçuesit  efektivë  të  lëkurës  ndalojnë  sintezën  e   melaninës  që  nga  burimi  dhe  ushqejne  lëkurën  me  shumë  lagështi.  Në  të  njëjtën  kohë,  riparimi  natyral  i  lëkurës  si  për  shembull   dëmtimi   i  qelizave  nga   rrezet   UV  stimulohet.  Me  ekstrakt   të   algës  së  kuqe , SORR, acid  lipoamin  dhe  solucion  diacetil  boldine.

Sasia: 50 ml

Melafadin Cleansing Powder

Pudra  e   bardhë   dhe   me   aromë  të   këndshme  përmban  vitamin  C  të  pastër  për  zbardhimin  e  lëkurës  në   mënyrë  efektive. Sapo  të   përzihet  me  ujë   për  të  formuar  një  shkumë  kremoze , substancat  aktive  me  përbërje  bimore  heqin  papastërtitë  nga  sipërfaqja  e  lëkurës.

Sasia: 100 gr

Melafadin Day protection

Mbrojtje  e  ditës  Melafadin është  një  krem   ndricues  për  lëkurën  me  mbrojtje  të   integruar nga dielli. Kjo  e   bën  atë  një  produkt  tipik   të   kujdesit   ditor,dhe  absolutisht  të domosdoshem  në  kujdesin  me  kohë  të  zgjatur   të  një   lëkure  të  pastër.  Me  ekstraktin  bimor  SORR, acid lipoamino  dhe  solucionin  diacetil  boldine.

Sasia: 50 ml

Melafadin Toner

Toniku  i  fytyrës  përgatit  lëkurën  për  kujdes  efektiv  me  fytyrë  të  pastër. Ky  ndalon   dukjen  e  shenjave/njollave  të  errëta  nëpërmjet  ekstrakteve  të  fuqishme  bimore. Përmirëson lëkuren dhe  rigjallëron  fytyrën.

Sasia: 200 ml