Showing all 5 results

Bio Fruit Gel Exfoliator

Trajtues për pastrimin e poreve te bllokuara dhe përshpejtimin e ripërtëritjes së lëkurës. Me acid frutash të atij malik (acid që gjendet te molla),tartarik (acid që gjendet më së shumti te rrushi) dhe citrik (acid që gjendet te qitro). Përdorimi:Vendos Xhelin në lëkurë të pastër , 2 ose 3 herë në javë , në mbrëmje. Varet nga trashësia e lëkurës , lëreni të veprojë 5-15 minuta.

 

Clarifying Cleansing Gel

Xhel pastrues i lehtë i cili përhapet butësisht dhe bën të mundur pastrimin e plotë të lëkurës. Me përmbajtje të ekstraktit te majasë , molekula sheqeri dhe allantoin (komponent i shumë bimëve).

Purifying Mask

Maskë përthithëse e yndyrës për pastrim të thellë të lëkurës. Me dhe’ kurues, substancë aktive kundër sebumit( yndyrës) me acid oleanolic dhe ekstrakt aloe vera.Përdoret në fytyrë të pastër, disa herë në javë duke lënë jasht zonën e syve. Vepron për 20 minuta dhe pastaj shpëlajeni tërësisht.

 

Purifying Tonic Lotion

Tonik  fytyre pa alkool me një vlerë pH(pehashi) të pranueshme për lëkurën , qe rregullojne rrjedhën e yndyrës.Me ekstrakt majaje dhe allantoin (Komponent i shumë bimëve).

 

Tinted Corrective Balm

Krem mbulues për ngjyrën e lëkurës dhe pakësim të shpejtë të pucrave dhe njollave. Me D-panthenol (alkool që derivon në provitaminë B5),bisabolol(alkool natyral nga vaji i kamomilit gjerman),ekstrakt aloe vera dhe acid salicilik.