Showing all 2 results

Sun Shield SPF 30

Mbrojtës  i  diellit  me   faktor   mbrojtës 30   përmban   filtra   intensiv  ndaj  diellit.Faktori   mbrojtës   i  qelizave   plotësues  kujdeset  dhe   mbron   lëkurën  sensitive   ndaj   diellit.Përdorimi  i  mbrojtjes  ndaj  diellit   me   SPF  30  rekomandohet   për   tip  të   lëkurës : shumë  të  bardhë, me  shumë  quka(njolla  pigmentale), për  tipat  me  flokë  të  kuq  dhe  ata   me  sy  të  çelur. Aplikoni   mbrojtësin  ndaj  diellit   në  fytyrë  dhe  trup 30  min  para  ekspozimit  në  diell.

 

Sun Shield SPF 50

Mbrojtësi  ndaj  diellit  me  filtrat  e  tij   super  të  fortë ndaj diellit shumë  të  lartë , mbron   lëkurën  nga  hiper   pigmentet  e  padëshirueshme. Një  avantazh  tjetër  është   edhe   përhapja shumë   e   lehtë. Aplikim  i  bollshëm   i   mbrojtësit   të   diellit   me  SPF  50   rekomandohet  për  tipe  të   lëkurës:  shumë  të  bardhë, me  shumë  quka(njolla  pigmentale), tipa  me  flokë  bjondë  ose  të  kuq  dhe  sy  të  celët. Aplikoni  mbrojtësin   ndaj   diellit   në  fytyrë  dhe  trup  për  30   minuta   para  ekspozimit   në  diell.