Showing all 2 results

Face Guard Plus 50

Koncentrat mbrojtës nga rrezet UV, SPF 30 , me filtra ndaj rrezeve të ndryshueshme UVA dhe UVB. Ideal për të gjitha llojet e fytyrave dhe i kombinueshëm me të gjitha produktet e kujdesit ditor.Përdoret në fillim ky mbrojtës e më pas kremi ditor. Me faktorin mbrojtës të qelizave ectoin.

Scar Cream

Krem  për  kujdesin  e lëkurës  në zonën  e  plagëve. Me orientale  të bimës  Sieges-beckia  dhe  vaji  i  farës  së  mangos. Shpërndajeni  butësisht  në   lëkurë  të  pastruar  dhe  masazhojeni  disa  herë  në  ditë.