Showing the single result

Skin Youth Formula

Formula  konturuese  e  lëkurës  përmban  një   përbërje  lipidi  16%.  Kremi  i   bollshëm   për  të  përmisuar  profilin  ështe  jashtëzakonisht  i  përshtatshëm  për  femrat  që  do të  pëlqenin një  produkt  më  të  pasur  përkujdesor . Ekstrati  i  lartë  aktiv  i  bimës  SORR  lufton  vecanërisht  grumbullimet  e  melaninës ( njollave   të   kafenjta )  jo  të  pëlqyeshme , dhe  ngjyrën  e  kuqe  të   lëkurës,  e  cila  tenton  të  formohet  me  kalimin  e  moshës.  SORR  ka  një  efekt  anti-iflamator  dhe anti-oksidant, dhe  për  më  shumë  mbron  3  përbërjet  kimike  në  trupin tonë ( kolagjeni ,hemoglobina  dhe  melanina) të  cilat  sigurojnë  lëkurë  perfekte  pa  njolla  dhe   crregullime  të  ngjyrës.