Showing all 4 results

Immunilflor Junior Syrup

Immunilflor Junior Syrup është suplement ushqimor me bazë echinacea, propolis, acerola dhe mjaltë manuka.
Echinacea dhe acerola forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Përmban 1 bilion fermente të tindalizuara (jo vitale).

Perdorimi: për fëmijët nga 3-8 vjec: 5-10 ml në ditë.Mbi 10 vjec 10-15 ml në ditë. Mund dhe të hollohet me pak ujë.
Paketimi: 180 ml

Immunilflor Mini Drinks

Immunilflor Mini Drinks është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C, zink dhe mjaltë manuka.
Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).
Mjalti manuka është i vetmi lloj mjalti me veti antibakteriale më të fortë se antibiotiku falë përbërsit të saj metilglioksal (MG).

Perdorimi: 1 flakon në ditë.

Paketimi: 12 flakone

Immunilflor naturcaps

Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.

 

Immunilflor naturcaps

Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.