Showing all 2 results

DEFENCE BODY fatigue relief leg gel

Xhel per kembe te enjtura dhe lekure te ndjeshme. U jep kembeve nje lehtesim te menjehershem ne saj te efektit rifreskues. Ndihmon ne permiresimin e qarkullimit te gjakut duke favorizuar drenimin e likideve te teperta.

Sasia : 100 ml