Showing all 6 results

DEFENCE DEO hands and feet antiperspirant

Spray per duart dhe kembet. Parandalon djersitjen e tepruar dhe formimin e aromave te pakendshme. Permban alkool. E le lekuren te fresket dhe te thate. Ndihmon ne parandalimin e plasaritjeve te lekures dge semundjeve fungale.

DEFENCE DEO milk spray

Emulsion ne forme spray, per lekure te ndjeshme. Pa alkool, pa arome. Rregullon dhe normalizon djersitjen. Respekton ekuilibrin fiziologjik te lekures.

Sasia : 100 ml

DEFENCE DEO roll-on anti-stain

Rroll on, pa alkool dhe arome, per lekure te ndjeshme. Neutralizon djersitjen. Nuk le shenja ne rroba. Siguron rehati maksimale gjate gjithe dites.

Sasia : 50 ml

DEFENCE DEO spray

Deodorant pa alkool. Neutralizon djersitjen. Mbron per nje periudhe te gjate nga aromat e padeshiruara. Nuk le shenja ne rroba.

DEFENCE DEO talc cream

Produkt specifik per djersitjen e tepruar. Parandalon aromat e pakendshme. E le lekuren te bute dhe te fresket. Indikohet edhe per duar dhe kembe. Pa alkool, pa arome.

DEFENCE DEO vapo no gas

Formuluar per lekure normale. Normalizon djersitjen dhe pengon aromat e pakendshme. Permban alkool. Jep nje ndjesi freskie te menjehershme qe zgjat gjithe diten.