Showing all 2 results

DEFENCE ELIXAGE HUILE SERUM R3 – regenerating oil

Vetem pak pika nga vaji rigjenerues, nxisin veprimin e 3-fishte kunder plakjes: Riparim-ridensifikim-rigjenerim. Me formulen speciale R3 qe aktivizon mekanizmat dinamike te qelizave te reja. Detoksifikon lekuren dhe i jep gjalleri.

Sasia : 30 ml

DEFENCE ELIXAGE SATIN R3 – regenerating cream

Krem rigjenerues, i bazuar ne formulen speciale R3 me veprim te 3-fishte kundra plakjes: riparim-ridensifikim-rigjenerim .Mbron lekuren nga stresi oksidativ. Nxit qelizat e reja. Ideal per lekure normale dhe mikse.Lekura duket e lemuar, rrezatuese dhe e rigjeneruar. Permban ekstrakte te algave alpine snow, i pasuruar me vitaminat F.A.C.E dhe Lycopene.

Sasia : 50 ml