Showing all 2 results

DEFENCE KS – TricoSAFE 100

Integrator alimentar qe favorizon rritjen e shendetshme te flokut duke luftuar stresin oksidativ. Formule e balancuar me vitamina (B2, B6, Niacine, Biotine), minerale (Zink, Selenium,Baker), aminoacide (Glicine, Glutamine etj) dhe nje kompleks aktiv vegjetal (oriz i zi, fik indian), elemente te domosdoshem per biosintezen e glutationit (GSH) qe eshte antioksidanti intraqelizor kryesor. 

Rekomandohet 1 tablete ne dite, pas ushqimit.

Sasia : 30 tableta – 37,5 g