Showing all 2 results

DEFENCE MAN shaving foam

Shkume e bute per nje rruajtje te shpejte. Qeteson dhe hidraton fytyren. Parandalon acarimin dhe skuqjen vecanerisht ne lekuren e ndjeshme.

Sasia : 200 ml