Showing all 3 results

DEFENCE ROSYS – light cream

Per lekure normale dhe te kombinuar. Parandalon dhe qeteson skuqjet e lokalizuara e te perhapura. Redukton brishtesine e kapilareve. Rikthen ekuilibrin e lekures dhe permirson elasticitetin e saj.

Sasia : 50 ml

DEFENCE ROSYS – rich cream

Per lekure te thate, shume te thate e sensibile. Parandalon dhe trajton skuqjet e lokalizuara e te perhapura. Permireson mikroqarkullimin kutan. Forcon muret e kapilareve. Ul tendencen per inflamacion ne lekure.

Sasia : 50 ml

DEFENCE ROSYS – soothing mask

Maske per lekure kuperoze, jep nje qetesim te menjehershem. Redukton skuqjet e lokalizuara dhe te perhapura, hidraton lekuren. Aplikohet 2-3 here ne jave, ne mbremje.