Showing all 2 results

DEFENCE SUN food supplement

Formule e bazuar ne karotenoide (ß – karoten, lycopene) vitaminat antioksidante C & E, minerale gjurme (zink, baker) qe mbrojne qelizen nga stresi oksidativ si dhe formulimin e patentuar ß- glucan/ L-carnosine. Fuqizon mbrojtjen kunder rrezeve dhe ndihmon ne parandalimin e djegieve nga dielli. Rekomandohet 1 tablete ne dite.

Sasia : 30 tableta