Showing the single result

DEFENCE XSENSE shower foam

Xhel shkumues per larjen e trupit, per te gjitha llojet e lekures. I pasur me glicerine dhe panthenol. Respekton PH dhe ekuilibrin e lekures. I disponueshem ne 7 aroma.

Sasia : 200 ml