Showing all 5 results

TRIDERM ALFA – light cream base

Krem baze i lehte, hidraton lekuren. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. 
Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes kunder tharjes se lekures. Permban glicerine.

TRIDERM ALFA – ointment base

Krem baze i lehte, hidraton lekuren. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. 
Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes kunder tharjes se lekures. Permban glicerine.

TRIDERM ALFA – rich cream base

Krem baze i pasur me fraksione lipidike, ka efekt hidratues dhe garanton zbutje te lekures. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes ne format me rezistente te dermatitit atopik . Permban glicerine.

Weight : 0.45 kg

TRIDERM ALFA BASE FLUIDA

Krem baze i lengshem, hidratues dhe mbrojtes i lekures. Riekuilibron funksionin barriere. Ideal ne sezonin e dimrit dhe si baze per preparatet galenike. Permban glicerine.

TRIDERM ALFA BASE LAVANTE

Detergjent ne forme kremi, i pershtatur per larjen e trupit dhe flokeve. Nuk i largon lipidet e lekures dhe nuk alteron funksionin barriere. Permban glicerine, sorbitol, vaj bajamesh.