Showing all 2 results

TRIDERM INTIMATE -pH 3.5-4.0

I formuluar ne menyre specifike per te gjitha situatat ku ekosistemi vaginal eshte i alteruar (menstruacionet, shtatezania, lindja) dhe ne rastet e frekuentimit te ambjenteve si pishina, palestra etj.

Sasia :  250 ml

TRIDERM INTIMATE -pH 7.0-7.5

I formuluar per higjenen intime te femijeve dhe grave ne menopauze. Ka efekte qetesuese tek adoleshentet. Parandalon thatesiren, irritimet dhe skuqjet tipike te menopauzes.

Sasia :  250 ml