Showing all 2 results

Out Of Stock

TRIDERM LEN’OIL

Vaj me efekt anti-pruriginoz qe vepron ne nivel te terminacioneve sensoriale te epidermes dhe ne aktivitetin e  mastociteve. Favorizon proceset rigjeneruese te lekures, mbron funksionin bariere. Permban ekstrakte te 
Zanthoxylum bungeanum, Vitamine E, tetrahidropiperine.

 

Out Of Stock

TRIDERM LENIL+

Krem per trajtimin simptomatik te dermatitit atopik, dermatitit te kontaktit (irritativ & alergjik), dermatitit  seborroik. I rendesishem ne qetesimin e inflamacionit vecanerisht ne gjendjen ekzematoze. Permban Furfuril palmitat, Glicero-fosfoinositol, a-Bisobolol, Vitamine E, Fitosfingozine, Acidi18-ß- gliciretik.