Showing all 2 results

TRIDERM CINQUE

Barriere trifazike (vaj/PFPE/uje), krijon nje film mbrojtes qe e ruan lekuren nga agresioni i agjenteve te jashtem. Garanton mbrojtje me te gjate kunder irritimeve, skuqjeve dhe reaksioneve alergjike. Permban vaseline, perfluoropolieter, ciklometicon, dimeticonol.

TRIDERM FOAM ZINC OXIDE

Shkume mbrojtese me 10% oksid zinku, me efekt qetesues kunder skuqjeve, gervishtjeve dhe irritimeve te tjera te lekures. Aplikohet lokalisht, nuk ka nevoje per masazh.